BENVINGUTS AL BLOC DE CICLE MIG

WILKOMEN! WELCOME! BIENVENIDOS! BENVINGUTS! BENVENUTE! BINE ATI VENIT!BIENVENUE! TULOY KAYO! ONGI ETORRI GUZTIOI! BEM-VINDOS!

Us donem la benvinguda al Bloc de Cicle Mig. Esperem la vostra col·laboració per poder construir entre tots un espai on poder compartir les vivències escolars de tots els vostres nens i nenes!
Fins ben aviat,
L'equip de Cicle Mig

divendres, 26 d’octubre del 2012


TALLER DELS RÈPTILS

Aquí teniu el resum que dos alumnes van fer d'aquest taller. Com veureu, els va agradar molt.


El dimarts, 16 d'octubre de 2012, al gimnàs de l'escola Pi d'en Xandri en Josep Maria,que no és d'aquesta escola, ens ha ensenyat animals (rèptils) i ens ha explicat lo impressionants que són aquest animals i del que són capaços.
Hem après que per exemple hi ha llangardaixos que són com serps però es diferencien per dues característiques: l'oïda i les parpelles. Les serps no en tenen i els llangardaixos si. Ens serveix saber-ho perquè hi ha llangardaixos que són finets i no tenen potes.
M'ha impressionat la Pitó albina, tot i que ja l' havia vist, i també el sistema de defensa d'una tortuga.

Marc Gobern


Avui dimarts, 16 d'octubre de 2012, al gimnàs de l'escola, ha vingut un monitor que es diu Josep Maria. El Josep ens ha ensenyat una sèrie de rèptils, ens ha dit les seves característiques, també ens ha dit què mengen i després ha passat perquè els puguessim tocar.
He après un munt de coses: sabíeu que hi ha llangardaixos en forma de serp? També he après que les serps mai tanquen els ulls i que poden obrir molt la boca, fins que se separi la mandíbula!
M'ha impressionat, a la vegada que agradat, la Pitó albina que ens ha ensenyat. Ha sigut fantàstic. Gràcies per venir Josep Maria!!!

Isi Barclay