BENVINGUTS AL BLOC DE CICLE MIG

WILKOMEN! WELCOME! BIENVENIDOS! BENVINGUTS! BENVENUTE! BINE ATI VENIT!BIENVENUE! TULOY KAYO! ONGI ETORRI GUZTIOI! BEM-VINDOS!

Us donem la benvinguda al Bloc de Cicle Mig. Esperem la vostra col·laboració per poder construir entre tots un espai on poder compartir les vivències escolars de tots els vostres nens i nenes!
Fins ben aviat,
L'equip de Cicle Mig

dijous, 26 de novembre del 2009

SANTA CECILIA

Dilluns 23 de novembre hem celebrat Santa Cecilia, patrona dels músics, amb un programa d'activitats que s'ha allargat durant tot el dia. Al matí hem gaudit amb tres mini concerts interpretats per nens i nenes de l'escola. I la tarda no ha deixat de ser més musical. Tothom ha participat en els diferents tallers de creació d'instruments musicals. La nostra escola s'ha omplert de música i dansa!!!!

6 comentaris:

padros ha dit...

A Santa Cecilia no vaig poder veure gairebé res, però si que vaig escoltar a la Maider, l'Ester, l'Àlex i la Maria tocant el piano i en Víctor, en Pau i en Denís amb la guitarra. En el nostre grup de dansa erem cinc nenes de segon, quatre nenes de tercer i en Tomàs. Em va agradar molt tot
Emma Padrós

padros ha dit...

A Santa Cecilia no vaig poder veure gairebé res peró vaig poder veure a la Maider, a la Maria,a l'Alex i a l'Ester tocant el piano. Amb la guitarra el Victor,el Pau i el Denís.
Dins del noste grup hi havien 5 nenes de 2n i 4 nenes de 3r contant-me a mi i de nen, el Tomàs.
Emma Padrós

Unknown ha dit...

irene,


Jo vaig tocar a santa cecilia i crec que ho vaig fer gaire be.La Anna de 4tb ba tocar molt be!!!!!!

Unknown ha dit...

tots ban tocar molt be

Unknown ha dit...

A Santa Cecílía, mo vaig passar molt
bé escoltant els nens i nenes que tocaven algun instroment musical.
Tots ho van fer molt bé!!!!

Rita García

huga ha dit...

Felicitats a les persones que han sapigut fer un comentari.
Vigileu les faltes. OK?

Isa H.