BENVINGUTS AL BLOC DE CICLE MIG

WILKOMEN! WELCOME! BIENVENIDOS! BENVINGUTS! BENVENUTE! BINE ATI VENIT!BIENVENUE! TULOY KAYO! ONGI ETORRI GUZTIOI! BEM-VINDOS!

Us donem la benvinguda al Bloc de Cicle Mig. Esperem la vostra col·laboració per poder construir entre tots un espai on poder compartir les vivències escolars de tots els vostres nens i nenes!
Fins ben aviat,
L'equip de Cicle Mig

dilluns, 25 de maig del 2009

Colònies Quart!

La setmana passada els companys de quart vam estar de colònies a Albatros, Llafranc. LA veritat és que ens ho vam passar d'allò més bé, com podeu veure a les fotografies!
Els alumnes no van parar, van fer escalada, tirolina, van estar descobrint la flora i la fauna de la costa catalana i fins i tot vam visitar les Illes Medes!
A més, cal felicitar als nens i les nenes de quart ja que, tot ho hem de dir, es van portar com veritables nens i nenes grans i ens van permetre disfrutar amb ells!
Moltes gràcies!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ho vaig passar genil i finsitot vaig plorar l'autocar per els professors i perquè volia estar més dies en aquelles colònies...
També vaig apendre espècies d'animals i plantes. Em va encantar la discoteca!!!
Julia Puiggene 4tA

Blanca ha dit...

Han sigut les millor colònies a les que he anat.Em va fer molta pena marxar.I se'm va passar molt ràpid el temps.Em va encantar estar amb la Sussana.
Blanca Cavero 4tA

Blanca ha dit...

m'ho he passat molt bé i m'ha agradat molt veure el fons mari i les illes medes els monitors eren xulíssims.
Paula Antón 4tA

Unknown ha dit...

Han sigut unes colonies molt divertides eren diferents a les altres ere una mica esportivers
M'ha agradat molt anar a les illes medes els monitors eren molt divertits.També m'ha agradat anar a la platja i arrebosarme