BENVINGUTS AL BLOC DE CICLE MIG

WILKOMEN! WELCOME! BIENVENIDOS! BENVINGUTS! BENVENUTE! BINE ATI VENIT!BIENVENUE! TULOY KAYO! ONGI ETORRI GUZTIOI! BEM-VINDOS!

Us donem la benvinguda al Bloc de Cicle Mig. Esperem la vostra col·laboració per poder construir entre tots un espai on poder compartir les vivències escolars de tots els vostres nens i nenes!
Fins ben aviat,
L'equip de Cicle Mig

diumenge, 18 de novembre del 2012

SETMANA CULTURAL 2012

Llegendes, cançons, festes i
gegantons”

12 al 16 de novembre de 2012

En aquesta Setmana Cultural hem conegut les nostres tradicions i cultura popular i, tots plegats, la hem dedicat a ballar, cantar, escoltar, jugar i hem contat amb l’ajuda de moltes entitats del nostre municipi.


INAUGURACIÓ

Dilluns dia 12 de novembre a les 10h hem inaugurat la setmana amb un espectacle a càrrec del cos de dansa de l’Esbart dansaire de Sant Cugat. Tot seguit, al pati hem esmorzat coca amb xocolata ... per llepar-se els dits!!

Els nens de 6è ens han explicat la història del Pinyot. Nosaltres ens l'hem imaginat i hem fet el nostre esboç. Ara haurem de triar quin és el dibuix que reflecteix millor l'aspecte del que serà el gegantó de la nostra escola. De moment sabem el seu nom, ara hem de decidir quin serà el seu aspecte!
També ens han explicat com es construeixen els gegants i quins materials s'utilitzen.