BENVINGUTS AL BLOC DE CICLE MIG

WILKOMEN! WELCOME! BIENVENIDOS! BENVINGUTS! BENVENUTE! BINE ATI VENIT!BIENVENUE! TULOY KAYO! ONGI ETORRI GUZTIOI! BEM-VINDOS!

Us donem la benvinguda al Bloc de Cicle Mig. Esperem la vostra col·laboració per poder construir entre tots un espai on poder compartir les vivències escolars de tots els vostres nens i nenes!
Fins ben aviat,
L'equip de Cicle Mig

dilluns, 16 d’abril del 2012

COLÒNIES A CAN MIQUELÓ



SANT MARTÍ DE CENTELLES
ABRIL 2012

Els dies 11,12 i 13 d'abril els nens i les nenes de 4t i 2n vam anar de colònies.
Vam fer activitats relacionades amb el cel i l'Univers.
Ens vam tirar per la tirolina, que encara que ens feia una mica de por ens va encantar. Quina emoció!!
També vam anar al Planetari, que va ser molt interessant i ens va ajudar a aprendre coses curioses sobre els planetes i les estrelles.
A la “sala fosca” ens van explicar la formació de les estrelles, les nebuloses, les constel·lacions i també ens vam parlar del Sol. Amb la llum ultraviolada tot era fosforescent!!
La gimcana de l'últim dia va ser molt divertida. Una de les proves era pujar a un pi amb una escala de corda, l'altra era el rocòdrom, on ens havíem de desplaçar lateralment i també vam fer una cursa de relleus.
El plat fort va ser la discoteca. Hi havia de tot: llums de colors, llums ultraviolades, animació amb coreografies super divertides, un DJ molt marxós i una música que ens feia ballar sense parar.
El sopar de gala del darrer vespre va ser molt especial. Menú: fideus a la cassola, pollastre arrebossat amb patates fregides i iogurt, i per beure …. aigua de colors!!
El menjador estava decorat amb estrelles , garlandes, astronautes i música de fons.
A mig sopar va aparèixer un personatge molt especial: en Gru-Gru, l'extraterrestre.
Ens ho vam passar tan bé que no teníem ganes de tornar, però ...tot s'acaba. Ens ho vam passar pipa, segur que sempre les recordarem!